Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Vrouw dood na steekpartij Clinge

Toegevoegd: 27-12-2018, 05.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

CLINGE - Bij een steekpartij in de De Ruyterlaan in Clinge is afgelopen nacht een vrouw om het leven gekomen. De politie doet onderzoek.


Rond 03.10 uur kregen de hulpdiensten een melding dat de vrouw op straat gewond was geraakt bij een steekincident. Ondanks de inzet van meerdere ambulance en een traumahelikopter overleed de vrouw ter plekke.

De omgeving rondom de plaats delict is afgezet met linten. De technische recherche doet hier onderzoek. Daarnaast wordt er ook in een woning onderzoek verricht. Volgens de politie is het nog onduidelijk was er precies is gebeurd. Er zijn diverse getuigen gehoord.

De brandweer is ter plaatse gekomen om een tent over het slachtoffer heen te zetten. Over de identiteit van de vrouw is nog niks bekend gemaakt.

Beelden onderzoek


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacobus (27-12-2018 om 14:34)
Ik reageerde altijd met jacob. Schijnbaar zijn er meer. Maar reageren kun je pas nadat er aanwijzingen zijn en geen reacties geven van beestachtige daders etc. Wacht eerst de onderzoeken af.
Jacob (27-12-2018 om 11:50)
Petje af voor de hulpverleners die weer moeten opdraven voor de beestachtige gevolgen van daders die geen mensenleven ontzien. Afschuwelijk om mee te maken en aan kinderen uit te leggen!!!
Mark (27-12-2018 om 10:15)
Hou je hart maar vast voor 2019 Koos ga nog veel gekke dingen gebeuren
Koos P. (27-12-2018 om 06:55)
Gaat lekker de laatste dagen van het jaar. Bijna elke dag nog wel een schiet- of steekpartij. Is dit alvast een voorteken voor 2019? Wees eens een beetje lief voor elkaar.
Cookie-instellingen beheren