Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Clinge 33 jaar, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 27-12-2018, 11.10 uur
Het onderzoek in Clinge wordt de komende uren nog voortgezet.
Het onderzoek in Clinge wordt de komende uren nog voortgezet.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

CLINGE - De vrouw die vannacht om het leven kwam bij een steekpartij in Clinge is een Belgische vrouw van 33 jaar oud. Na haar overlijden is een 63-jarige vrouw uit Clinge aangehouden, zo is zojuist bekend gemaakt.


Het slachtoffer is volgens de politie afkomstig uit Sint-Niklaas. Ze werd rond 03.10 uur met ernstige verwondingen op straat aangetroffen in de De Ruyterlaan. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed de vrouw ter plekke. De brandweer zette vervolgens een tent over het slachtoffer en er werd een uitgebreide plaats delict ingesteld.

Zowel technische als tactische rechercheurs kwamen ter plekke om onderzoek te doen. Er werd een buurtonderzoek ingesteld en er zijn meerdere getuigen gehoord. Zowel op straat als in een woning aan de De Ruyterlaan is sporenonderzoek gedaan. De personen die in de woning waren, zijn tijdelijk elders ondergebracht.

Rond 05.50 uur werd een verdachte aangehouden. Het gaat om een 63-jarige vrouw uit Clinge. Zij is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar gehoord. De rol van de verdachte is op dit moment volgens de politie nog onduidelijk, hier wordt onderzoek naar gedaan. Hetzelfde geldt voor de aanleiding van de steekpartij: deze is eveneens nog onduidelijk.

Het onderzoek ter plaatse is op dit moment nog niet afgerond en zal vermoedelijk nog een groot deel van de dag gaan duren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kimberly (27-12-2018 om 21:35)
Rust zacht Leila ! Sterkte aan alle nabestaande, fam, haar kinderen en vrienden.
anomiem (27-12-2018 om 18:53)
komt wel heel dicht bij. Eerst Vlissingen en nu Clinge. Waar gast dit heen. Sterkte voor de families van de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren