Gewonde bij botsing 3 auto's Vlissingen

Toegevoegd: 27-12-2018, 12.56 uur

Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Koudekerkseweg in Vlissingen is donderdagmiddag iemand gewond geraakt.

Ter hoogte van het ziekenhuis kwamen rond het middaguur drie personenauto’s met elkaar in botsing. In eerste instantie leek er alleen sprake te zijn van materiële schade maar toen rond 12.15 uur één van de betrokkenen alsnog gezondheidsklachten kreeg, werd toch nog met spoed een ambulance ter plekke gestuurd.

De ambulancedienst heeft de persoon voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft één van de betrokken voertuigen, een BMW Z89, afgevoerd.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (28-12-2018 om 09:27)
In Vlissingen is geen ziekenhuis meer. Daar is een dagbehandeling en eventueel voor iets langer verblijf. Er is geen Eerste Hulp aanwezig wat wel afgesproken was tijdens de fusiebesprekingen met de alleswetende Professor Vierhout. Die heeft toen zijn eigen plannetje erin verwerkt. Maar.......nu terug kijkend kunnen we stellen dat als de fusie niet was doorgegaan er helemaal geen medische voorziening als een ziekenhuis was geweest, of in ieder geval een zeer mager ziekenhuis met weinig behandelings mogelijkheden. Dan hadden we naar Bergen op Zoom of naar Terneuzen moeten gaan. En of iedereen daar dan zo blij van zou worden???? Dus helemaal terecht dat deze persoon naar Goes is gebracht.
Jokko van der Sneuk (28-12-2018 om 09:09)
adrz in Vlissingen is een soort verband kamer geworden..oogarts longarts cardio uroloog, maar heb je een gebroken pols.... OOK NAAR GOES, men heeft geen gips hier.. snapt U het nog ¿¿¿¿ Goes heeft wel een SeH (spoedeisende hulp) Vlissingen NIET
Vlissinger (27-12-2018 om 22:34)
Ik woon zelf naast het ziekenhuis en heb meermaals meegemaakt dat mensen vervoert worden naar goes. Maar mensen, Vlissingen is geen ziekenhuis meer zoals het was. Dus pf het nu voor de deur gebeurt of ergens anders, de faciliteiten zijn er niet meer om mensen met spoed te behandelen en op te nemen voor verder onderzoek en verblijf.. lekker naïef om na een sluiting van 5 jaar terug deze reacties te plaatsen.
Rare wereld (27-12-2018 om 21:29)
Het kan nog veel gekker. Wanneer je in het ziekenhuis zou lopen omdat je daar een afspraak hebt, en je zou daar ten val komen en je been breken of wat dan ook, dan laten ze ook een ambulance komen om je naar Goes te brengen. Simpelweg omdat dat voor spoedeisende hulp is.
Jasper Raas (27-12-2018 om 20:55)
O o o hoor de walchenaartjes weer eens piepen.
P (27-12-2018 om 20:27)
Dit is nou wat Nederland is geworden...