Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 27-12-2018, 19.14 uur - Update: 27-12-2018, 19.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vier mensen zijn vanavond gewond geraakt bij een zware aanrijding op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen. Zeker één van hen liep ernstig letsel op.


Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur tussen de kruisingen met het Westerzicht en de Weijevlietweg. Er was sprake van een frontale botsing tussen twee personenauto’s, vermoedelijk doordat één van de voertuigen op de verkeerde weghelft raakte. Inhalen is ter plekke niet toegestaan; er is een doorgetrokken middenstreep.

Vier ambulanceteams spoedden zich ter plekke om zich over de gewonden te ontfermen. Diverse omstanders schoten te hulp. Zij hebben bij de politie verklaringen afgelegd. Alle vier de personen zijn met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Zeker één van de slachtoffers had zware verwondingen. Deze persoon lijkt in kritieke toestand te verkeren. Familieleden van het slachtoffer zijn door de politie naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar landde ook de opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen. Deze heeft één van de slachtoffers verder vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De Nieuwe Zuidbeekseweg is momenteel nog altijd dicht vanwege sporenonderzoek door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie. De auto’s moeten ook nog worden getakeld. Volgens de politie is er op dit moment nog geen zicht op de exacte toedracht van de aanrijding en is ook nog niets te vertellen over de personalia van de betrokkenen. Een woordvoerder laat weten dat vermoedelijk pas morgen meer informatie bekend zal worden gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geros01 geros01 (2-1-2019 om 13:21)
eerst onderzoek afwachten maar wil toch het volgende kwijt. Op dit kruispunt hebben veel bestuurders geen tijd om even te wachten tot de auto ver hen is afgeslagen en gaan dan op het kruispunt inhalen en dat gaat meestal met hoge snelheid.
Getuige (29-12-2018 om 20:20)
Heel veel sterkte gewenst voor de man die ze dochtertje moet missen.krijg beeld nog steeds niet uit me hoofd.
Pin (28-12-2018 om 10:38)
Ja heel triest, ik hoop echt niet het door smartphone gebruik komt want tegenwoordig word je zwaar bestraft en verzekering keert NIKS uit dus de schuldige moet alles vergoeden tegenwoordig.. Nogmaals 1st het onderzoek afwachten maar heel erg, als ik zelf half uurtje door Vlissingen of andere stad rijd tel ik zo zeker 100 personen die met hun telefoon bezig zijn in de auto.. Vind het erg jammer politie hier weinig tot niks aan doet.. Als je in de scheldestraat staat kun je er al zo 20 tellen in 5 minuten stilstaan langs de weg.. Bij de verkeerslichten zie je al die hoofdjes naar hun schoot kijken en bezig zijn... Maar goed, hoe erg ook de schuldige komt vanzelf aan het licht.. Sterkte
Ja-Ja (28-12-2018 om 07:04)
De bestuurder aan de goede rechterkant van de door getrokken streep heeft GEEN schuld!. De oorzaak? waarom de bestuurder die aan de linkerkant van de streep reed is het onderzoek waar het alleen om gaat. Sterkte voor alle.
Cookie-instellingen beheren