www.hvzeeland.nl

Vier gewonden bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 27-12-2018, 19.14 uur - Update: 27-12-2018, 19.45 uur

Vier gewonden bij ernstig ongeluk Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vier mensen zijn vanavond gewond geraakt bij een zware aanrijding op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen. Zeker één van hen liep ernstig letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur tussen de kruisingen met het Westerzicht en de Weijevlietweg. Er was sprake van een frontale botsing tussen twee personenauto’s, vermoedelijk doordat één van de voertuigen op de verkeerde weghelft raakte. Inhalen is ter plekke niet toegestaan; er is een doorgetrokken middenstreep.

Vier ambulanceteams spoedden zich ter plekke om zich over de gewonden te ontfermen. Diverse omstanders schoten te hulp. Zij hebben bij de politie verklaringen afgelegd. Alle vier de personen zijn met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Zeker één van de slachtoffers had zware verwondingen. Deze persoon lijkt in kritieke toestand te verkeren. Familieleden van het slachtoffer zijn door de politie naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar landde ook de opgeroepen traumahelikopter uit Nijmegen. Deze heeft één van de slachtoffers verder vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De Nieuwe Zuidbeekseweg is momenteel nog altijd dicht vanwege sporenonderzoek door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie. De auto’s moeten ook nog worden getakeld. Volgens de politie is er op dit moment nog geen zicht op de exacte toedracht van de aanrijding en is ook nog niets te vertellen over de personalia van de betrokkenen. Een woordvoerder laat weten dat vermoedelijk pas morgen meer informatie bekend zal worden gemaakt.