Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Sporenonderzoek ongeluk Vlissingen afgerond

Toegevoegd: 27-12-2018, 23.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft het sporenonderzoek naar de ernstige aanrijding donderdagavond op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen afgerond.


Tussen de kruisingen met het Westerzicht en de Weijevlietweg kwamen rond 17.10 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing. Dat gebeurde nadat één van de wagens op de verkeerde weghelft kwam. Vier personen werden met ambulances afgevoerd. Zeker één van hen raakte zwaargewond. Eén van de gewonden is later vanuit Goes per traumahelikopter naar Rotterdam overgebracht. Meer details over de slachtoffers zijn nog niet bekend.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie startte na het ongeluk een uitgebreid onderzoek. Eerst werd de situatie uitgebreid gefotografeerd en vervolgens werd de exacte locatie van de voertuigen ingemeten middels GPS. In de tussentijd plaatste de gemeente Vlissingen dranghekken aan beide zijden van de Nieuwe Zuidbeekseweg om zo de weg verder af te sluiten.

Op de weg werden door de politie sporen aangetroffen die de plek van de botsing aanduidden. Naar aanleiding hiervan werd besloten om een berger de voertuigen zo op de weg te laten plaatsen dat het moment van de botsing precies werd nagebootst. Nadat dit zogeheten inpassen was uitgevoerd werden nog wat nieuwe foto’s gemaakt en vervolgens kon rond 22.00 uur worden gestart met de daadwerkelijke berging.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (29-12-2018 om 09:44)
@ Karel, je hebt gelijk dat stuk rechte weg leent zich makkelijk voor 80 km per uur. en/of harder.....
karel (28-12-2018 om 10:10)
Wat een triest nieuws dat er iemand is overleden. Ik hoop niet dat er 1 van de auto`s te hard heeft gereden. Wij wonen 30 meter van de zuid Beekseweg af. Als je het hoort dan zijn er elke dag wel auto`s die veel te hard rijden. Maar ik hoop zelf dat de betrokken chauffeurs dit niet op hun geweten hebben maar moet dit toch even kwijt. Misschien toch ook weer eens controleren op snelheid.
Jokko van der Sneuk (28-12-2018 om 09:38)
Iedereen daar Sterkte gewenst ik lees net op een andere site... Inzittend meisje van 4 overleden in ziekenhuis... wat een trieste boel...
Cookie-instellingen beheren