Weerbericht:
Vannacht kans op mistbanken, zondag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij botsing met vrachtauto Hoek

Toegevoegd: 28-12-2018, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Herbert H. Dowweg (N252) bij Hoek zijn vrijdagochtend een vrachtwagen en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 09.55 uur bij de kruising met de Nieuw Neuzenweg. De vrachtwagen ramde de bestelbus aan de bestuurderszijde. Er ontstond flink wat schade. De vrachtauto met oplegger liep schade op aan de voorzijde. De bestelbus is afgesleept door bergingsbedrijf Vermaat. De vrachtwagen is door Kuzee naar een parkeerplaats gereden.

De ambulancedienst heeft een inzittende van de bestelbus afgevoerd naar het ziekenhuis in Terneuzen. Het gaat om een 33-jarige Terneuzenaar. Volgens de politie was hij wel aanspreekbaar. De vrachtwagenchauffeur hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de N252 enige tijd gestremd. Het wegdek is na de botsing gereinigd. De politie zorgde voor de afzetting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750