Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Incident in woning Radenhove Middelburg

Toegevoegd: 28-12-2018, 16.40 uur - Update: 28-12-2018, 16.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vrijdagmiddag ingezet voor een melding van een ongeval in een woning aan de Radenhove in Middelburg.


Een ambulanceteam was kort na 15.00 uur naar de woning gestuurd. Vijf minuten later werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Ook twee politie-eenheden werden naar de rijtjeswoning aan de Radenhove gedirigeerd.

Binnen in de woning bevond zich een slachtoffer. Het ambulanceteam heeft zich over deze persoon ontfermd en vervolgens met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend. De politie kon vanmiddag geen details over het incident verschaffen.

De brandweer heeft zowel de woning waarin de patiënt zich bevond als één van de buurwoningen geventileerd met behulp van een overdrukventilator.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTM (29-12-2018 om 02:23)
Vermoedelijk met iets wat in de lucht zat te maken gezien het ventileren van de brandweer. Koolmonoxide, gas of vluchtige chemicaliƫn.
Cookie-instellingen beheren