Onderzoek Goes vanwege inbraak met geweld

Toegevoegd: 29-12-2018, 10.02 uur

Sporenonderzoek bij het Colijnhof vannacht.
Sporenonderzoek bij het Colijnhof vannacht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Het onderzoek dat de politie vannacht deed bij een flatwoning in Goes was vanwege een gewelddadige inbraak waarbij ook werd gedreigd met een wapen. Dat meldt de politie.

Volgens een woordvoerder overliep een 21-jarige bewoner van de flat aan het Colijnhof drie inbrekers. Vervolgens werd door hen gedreigd met een vuurwapen. De daders vluchtten hierop weg. Er gingen verschillende agenten ter plekke, waaronder ook een hondengeleider. Na de melding zette de politie een deel van de straat af met linten en werd direct een buurtonderzoek ingesteld.

In Vlissingen zagen agenten even later een auto met drie inzittenden welke voldeden aan het inmiddels bekend geworden signalement van de inbrekers. De drie zijn aangehouden en zitten voor nader onderzoek vast. Het gaat om een 21-jarige man uit Vlissingen, een 21-jarige vrouw uit Houten en een 18-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is.

Bij een huiszoeking bij één van de verdachten zijn vuurwapens en een deel van de buit aangetroffen. Het gaat onder meer om contant geld. Rond 05.40 uur arriveerde een eerste bus van de afdeling Forensische Opsporing bij de flat aan het Colijnhof. De recherche deed vervolgens onderzoek op straat. Later kwam ook een tweede rechercheur ter plekke. Vervolgens is op de galerij en in de woning zelf onderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een moeder (29-12-2018 om 13:07)
Zulke kinders horen om die tijd op bed te liggen.Afschuwelijk!! Wat een gedrag!
Rien (29-12-2018 om 10:29)
In plaats van gevangenisstraf een werkkamp, doen ze nog iets voor de maatschappij dit stelletje luie losers.