Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Brandmelding woning Kotter Arnemuiden

Toegevoegd: 29-12-2018, 12.25 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Twee brandweervoertuigen zijn zaterdag aan het einde van de ochtend uitgerukt voor een melding van een binnenbrand in Arnemuiden.


Rond 11.30 uur was een brand gemeld in een vrijstaande woning aan de Kotter. Direct werden de tankautospuit van de post Arnemuiden en de ladderwagen van de post Stromenweg in Middelburg met spoed ter plekke gestuurd. Ook een surveillance-eenheid van de politie werd met spoed naar Arnemuiden gedirigeerd.

Ter plekke bleek al snel dat de situatie meeviel. Er hoefde niet geblust te worden en er was geen sprake van gewonden. De brandweer heeft nog wel metingen uitgevoerd. Rond het middaguur konden de beide brandweerwagens terugkeren naar de kazernes.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren