Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Brandje op schoolplein school Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-12-2018, 17.07 uur
De opgeroepen ladderwagen hoefde niet meer ter plekke te komen.
De opgeroepen ladderwagen hoefde niet meer ter plekke te komen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op een schoolplein achter het Oranjeplein in Oost-Souburg hebben onbekenden zaterdagmiddag een brandje gesticht.


Kort na 16.00 uur werd rook waargenomen bij Archipelschool Tweemaster-Kameleon. Hierop werden de tankautospuit van de post Oost-Souburg en de ladderwagen van de Middelburgse post Stromenweg met spoed ter plekke gestuurd. Alleen het blusvoertuig kwam daadwerkelijk ter plekke.

Er bleek een klein brandje te zijn gesticht achter op het schoolplein. Toen de brandweer arriveerde was dit al (grotendeels) uit. Er hoefden dan ook geen slangen meer uitgerold te worden. Op de melding kwamen ook verschillende politie-eenheden af.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
waar rook is is sensatie (30-12-2018 om 10:52)
al die inzet van hulpdiensten voor een smeulend vuurtje. als ik nu crimineel was vond ik dit een zeer geschikte methode voor een afleidingsmaneuvre. want er is rook en dus sensatie dus het hele circus moet er met zwaailichten en sirenes met de neus bovenop staan en andere taken ? ach, laat die maar liggen want er is een beetje rook !
Cookie-instellingen beheren