Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekincident geen misdrijf maar zelfdoding

Toegevoegd: 29-12-2018, 17.14 uur - Update: 29-12-2018, 17.25 uur
Het incident speelde zich donderdag rond 03.10 uur af in de De Ruyterlaan.
Het incident speelde zich donderdag rond 03.10 uur af in de De Ruyterlaan.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

CLINGE - Het fatale steekincident in de nacht van woensdag op donderdag in Clinge was geen misdrijf maar een zelfdoding. De 63-jarige verdachte is daarom in vrijheid gesteld. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


Het 33-jarige slachtoffer, een vrouw uit het Belgische Sint-Niklaas, werd rond 03.10 uur met ernstige verwondingen op straat aangetroffen in de De Ruyterlaan. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed de vrouw ter plekke.

Een 63-jarig familielid van het slachtoffer werd aangehouden als verdachte. Gisteren werd nog besloten haar langer vast te houden maar vandaag is duidelijk geworden dat zij geen rol heeft gespeeld in het overlijden van de Vlaamse. De vrouw, die volgens Belgische media al langer kampte met depressieve klachten, blijkt namelijk zelf een einde aan haar leven te hebben gemaakt.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Potse (29-12-2018 om 18:53)
Bumper,een excuses zou hier wel op zijn plaats zijn na je commentaar van gisteren.In het vervolg niet meer zo voorbarig zijn met je uitlatingen,dit is allemaal al erg genoeg.
Ronald (29-12-2018 om 18:34)
Wat een vreselijk bericht, veel sterkte voor de familie, de kindertjes en vrienden. Dat is nu wat ze met een koude douche bedoelen zeker Bumper ? De soep wordt nooit zo warm gegeten als hij word opgediend.
een inwoner (29-12-2018 om 18:28)
Wat triest voor die moeder. je kind verliezen en dat je niet kan rouwen. omdat je niet thuis mag zyn Moedertje we denken aan u Heel veel kracht en sterkte toegewenst voore nu en in de toekomst. liefs
Cookie-instellingen beheren