Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Automobilist ongeluk nog altijd in ziekenhuis

Toegevoegd: 29-12-2018, 19.17 uur - Update: 29-12-2018, 20.51 uur
De man en het omgekomen meisje zaten in de auto rechts in beeld.
De man en het omgekomen meisje zaten in de auto rechts in beeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die donderdagavond ernstig gewond raakte bij een zwaar ongeluk in zijn woonplaats Vlissingen ligt nog altijd in het ziekenhuis. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur op de Nieuwe Zuidbeekseweg tussen de kruisingen met het Westerzicht en de Weijevlietweg. Er was sprake van een frontale botsing tussen twee personenauto’s. De auto waarin de 28-jarige man zat, was volgens de politie op de verkeerde weghelft gekomen, zo bleek donderdag na urenlang uit sporenonderzoek. De oorzaak hiervan is overigens nog niet bekend.

Na het ongeluk zouden vier personen met ambulances zijn afgevoerd maar de politie heeft vanavond nogmaals bevestigd dat in de auto's in totaal maar drie personen zaten. Naast de Vlissinger waren dat een 4-jarig meisje uit Vlissingen en een 26-jarige vrouw uit Vlissingen. Het meisje, dat bij de man in de auto zat, overleed later in het ziekenhuis. De vrouw bestuurde de andere auto. Zij zat alleen in het voertuig en heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (30-12-2018 om 18:14)
Waardoor het trieste ongeluk ook gebeurd kan zijn... Heel veel sterkte gewenst aan bestuurder en moeder of verzorgster van het kindje. Ik hoop dat de man fysiek in staat mag/kan zijn om de afscheidsdienst bij te wonen.. Ook sterkte voor tegenligger die ws ook meer gezien heeft als dat ze liever zou willen...
Pippa (30-12-2018 om 13:52)
Heel veel sterkte voor al de mensen die bij het ongeluk betrokken waren,ook de hulpverleners,die een zeer moeilijke taak hebben! En alle respect verdienen.
Ja-Ja (29-12-2018 om 20:17)
Fijn dat de 26 jarige vrouw weer uit het ziekenhuis is. Veel sterkte met het verwerken van,voor u, het ongeluk. Het moet angstig voor u geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren