Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 35 km

Auto op z'n kop in sloot N288 Westkapelle

Toegevoegd: 30-12-2018, 05.33 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij de Grindweg (N288) tussen Zoutelande en Westkapelle is vannacht een personenauto op zijn kop in een sloot beland. Twee personen raakten gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 03.20 uur ter hoogte van camping Het Hoge Licht, net voordat de weg overgaat in de Westkapelseweg. De auto kwam uit de richting van Westkapelle en raakte net na een bocht door onbekende oorzaak van de weg. Hierna schoot het voertuig via het vrij liggende fietspad een droge sloot in. De auto kwam op zijn kop tot stilstand.

Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst en de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. De brandweer hoefde niet te knippen. Twee personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun letsel en toestand is niets bekend. Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd volledig afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 05.15 uur was de weg weer helemaal vrij.

Eerder ongeluk
Begin juli vond overigens op vrijwel exact dezelfde locatie ook een ongeluk plaats. Ook toen raakte een automobilist net voorbij de bocht van de weg en ook bij dit ongeluk werd de brandweer van Zoutelande ingezet.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (30-12-2018 om 08:38)
Beide personen hebben geluk gehad dat het geen sloot was maar een droge greppel. Uit bocht vliegen is omdat? Niet opgelet, te hard gereden of ??
Cookie-instellingen beheren