Bestuurder Westkapelle mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 30-12-2018, 13.19 uur

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 03.20 uur ter hoogte van camping Het Hoge Licht.
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 03.20 uur ter hoogte van camping Het Hoge Licht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De bestuurder van de auto die vannacht bij Westkapelle van de weg raakte had mogelijk verdovende middelen gebruikt. Dat schrijft de politie op Instagram.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 03.20 uur op de Grindweg (N288) ter hoogte van camping Het Hoge Licht, net voordat de weg overgaat in de Westkapelseweg. De auto kwam uit de richting van Westkapelle en raakte net na een bocht door onbekende oorzaak van de weg. Hierna schoot het voertuig via het vrij liggende fietspad een droge sloot in. De auto kwam op zijn kop tot stilstand. De twee inzittenden werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie was er mogelijk sprake van alcohol- en/of drugsgebruik. Of en zo ja, hoeveel de persoon dan had gebruikt is nog niet duidelijk. “Het onderzoek loopt maar het rijbewijs zal wel ingevorderd worden gezien het voorlopige onderzoek”, zo schrijven de Vlissingse wijkagenten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (31-12-2018 om 18:30)
Tja als het waar is dat er deank en drugs in het spel is dan denk ik dat het dag dag met je puntenrijbewijs is. Auto is van jonge knul (zal geen namen noemen)
Geert (31-12-2018 om 14:13)
Heel verstandig om wiet te legaliseren. De strijd tegen een slok op achter het stuur is nog niet gestreden en dan begint deze ellende.
Herman (30-12-2018 om 19:15)
Maar goed ook je zal er fietsen Volledig afstraffen zulke mensen!
Michelle (30-12-2018 om 13:40)
Had men anders verwacht op dat tijdstip met niemand op de weg!!!