Drukke dienst voor wijkagenten Vlissingen

Toegevoegd: 30-12-2018, 13.28 uur

Drukke dienst voor wijkagenten Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse wijkagenten hebben het druk gehad in de nacht van zaterdag op zondag. Dat schrijven ze op social media.

De agenten werden onder meer afgestuurd op een verdachte situatie op het station. Dit leidde tot de aanhouding van een persoon tegen wie een Europees aanhoudingsbevel was uitgevaardigd. Hij moest namelijk nog anderhalf jaar zitten.

De politie handelde ook verschillende overlastmeldingen af. Naar aanleiding van incidenten in de horeca werden verschillende aanhoudingen verricht. Tussen de incidenten door was men ook zichtbaar aanwezig in de wijken. Hierbij werden onder meer in Oost-Souburg overlastlocaties bekeken.

Tot slot moesten de agenten rond 03.20 uur naar het ongeluk op de Grindweg (N288) bij Westkapelle waarbij twee personen gewond raakten en mogelijk sprake was van het gebruik van verdovende middelen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (31-12-2018 om 12:34)
@Marcel, maar het was wel noemenswaardig om op social media te plaatsen dat ze het druk hadden. Gelukkig dat die overlast locaties niet teveel verpreid zijn over meerdere gebieden en wijken en zit het altijd bij elkaar, anders hadden ze nog veel meer werk gehad. Keuzes... opties...
Marcel (31-12-2018 om 09:12)
@P en Jack, ik denk dat wijkagenten er niet zo'n probleem van maken om te moeten werken en het is goed dat ze er zijn want zolang er nog altijd asociale figuren rond lopen die het nodig vinden om overlast te veroorzaken hebben wij deze wijkagenten nodig.
P (30-12-2018 om 16:22)
Das ook wat als je moet werken terwijl je aan het werk bent.
Jacq (30-12-2018 om 16:08)
Worden ze voor betaald hoor . Dus maak er geen zonde van