Hennepkwekers aangehouden bij woning in Sint Jansteen

Toegevoegd: 18-10-2006, 11.00 uur

Door: Politie Zeeland

SINT JANSTEEN - Omstreeks 17.47 uur gistermiddag zijn vier personen betrapt bij het knippen van hennepplanten.

Vlakbij een woning aan de Heerstraat in Sint Jansteen werden twee kweekvelden aangetroffen. Deze velden bevatten 98 hennepplanten, deze zijn allemaal geruimd en vernietigd. In een schuur werd ongeveer tweeënhalve kilo hennep aangetroffen.

Ook werden hier bijna tweeduizend afgeknipte henneptoppen aangetroffen. Alle planten/toppen/gedroogd materiaal zijn in beslag genomen en vernietigd.

Een 49-jarige man uit de gemeente Hulst is aangehouden. Van de andere betrapte betrokkenen, een 34-jarige vrouw uit het Belgsiche Meerdonk, een 21-jarige man uit de gemeente Hulst en een 45-jarige man uit St. Gillis-Waas zijn verklaringen opgenomen door de Zeeuwse politie.

Tegen alle betrokkenen wordt proces-verbaal opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750