Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Fietsster gewond bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2018, 13.08 uur
De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd.
De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Haven in Middelburg is maandag aan het begin van de middag een fietsster gewond geraakt bij een valpartij.


De vrouw kwam rond 12.40 uur ten val met haar elektrische fiets en raakte daarbij ook een geparkeerde personenauto. Hierdoor ontstond lichte schade. De vrouw raakte gewond en een ambulanceteam werd met spoed ter plekke gestuurd om zich over haar te ontfermen. Omstanders verleenden in de tussentijd eerste hulp.

Het slachtoffer is rond 13.00 uur per ambulance afgevoerd. Een agent heeft de tweewieler van de vrouw meegenomen naar het politiebureau. De eigenaar van het aangereden voertuig is door de politie geïnformeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren