Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Veel rook door brandende autobanden

Toegevoegd: 31-12-2018, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een kruising bij het Schuttershof in Arnemuiden heeft maandagmiddag een felle buitenbrand gewoed. Er kwam zoveel rook vrij dat deze tot in Middelburg was te zien.


De melding van de brand op de kruising met de Langstraat en de Burgemeester Langebeekestraat kwam rond 14.45 uur binnen bij de alarmcentrale in Middelburg. De vrijwilligers van de brandweerpost Arnemuiden rukten vervolgens zonder spoed uit om het vuur te blussen.

Ter plekke stonden enkele autobanden in brand. De brandweer heeft het brandje onder het toeziend oog van diverse politieagenten geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (2-1-2019 om 20:49)
Men stond erbij en keek ernaar. Niemand is opgepakt, terwijl de daders de hulpdiensten vierkant staan uit te lachten. Zelfs nu nog is het vuurwerk afsteken aan de gang. Op 2 januari vanaf 18:00 gaat het gewoon door. En wat je hier op het dorp hoort: Eh, tis toch maer 1 keer per jear.
Moeder (31-12-2018 om 18:54)
Wat n aso’s. Het is hier al de hele dag ook al net oorlog, zulkevreselijk harde knallen. Ik weet één ding: volgend jaar ga ik naar een vuurwerkvrij park...
Cookie-instellingen beheren