Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer autobanden in brand Arnemuiden

Toegevoegd: 31-12-2018, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Voor de tweede keer binnen anderhalf uur is de brandweer van Arnemuiden ingezet voor het blussen van een stapel brandende autobanden.


Eerder vanmiddag woedde rond 14.45 uur al een brandje op de kruising van het Schuttershof met de Langstraat en de Burgemeester Langebeekestraat Het brandje woedde dit keer in een park bij de Singel, ter hoogte van de Pinksterbloemlaan.

Rond 16.00 uur werd de brandweer van Arnemuiden ter plekke gestuurd om de brand, welke gepaard ging met flink wat rookontwikkeling, te blussen. De brandweer had de vlammen snel bedwongen. Wel moest er nog een poosje worden nageblust. De politie heeft nadien de aanwezige jongeren aangesproken.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (31-12-2018 om 17:28)
Laat toch uitfikken joh. Die inzet kost genoeg. Die brandweermannen willen ook gewoon thuis zijn. Leverd toch geen gevaar op ofzo. Over een half uur doen ze het weer ergens anders
Cookie-instellingen beheren