Dronken man rijdt schade aan voertuigen in Koewacht

Toegevoegd: 18-10-2006, 11.01 uur

Door: Politie Zeeland

KOEWACHT - Omstreeks 22.05 uur gisteravond heeft een dronken man een aanrijding met twee auto’s veroorzaakt in de Nieuwstraat in Koewacht.

De man, een 62-jarige uit de gemeente Terneuzen, verklaarde niet te begrijpen hoe hij de beide auto’s geraakt kon hebben. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.

Toen hij zijn rijbewijs diende te overhandigen bleek dat hij nog een rijontzegging had die tot halverwege het volgende jaar duurt. (Hij had kennelijk al eerder een veroordeling voor hetzelfde feit achter zijn naam staan.) Het voertuig van de man is buiten gebruik gesteld.

Bij onderzoek bleek dat de auto van de verdachte ook nog onverzekerd was.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750