Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Reeks uitrukken brandweer Vlissingen

Toegevoegd: 31-12-2018, 20.09 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de stoep naast de President Rooseveltlaan in Vlissingen heeft de Vlissingse brandweer maandagavond een buitenbrand geblust. Vervolgens werd men nog drie keer doorgestuurd naar andere meldingen.


Het brandje werd rond 19.05 uur gemeld. De brandweer rukte vervolgens zonder spoed uit om te blussen. Ter plekke bleken onder meer autobanden in brand te zijn gestoken. Eén straal hoge druk was voldoende om de vlammen te doven.

Nadat het brandje was geblust, werd de blusploeg doorgestuurd naar de Spuikomweg. Hier had iemand een vuurtje gestookt in een olievat. De brandweerlieden besloten om dit keer niet in te grijpen. Rond 19.30 uur werd de ploeg ook nog met spoed doorgestuurd naar zorgcentrum Scheldehof bij het Stadhuisplein maar hier bleek niets aan de hand te zijn.

De brandweer werd vervolgens ook nog naar het Westerzicht gestuurd. Hier was voor een woning op straat een vreugdevuur gesticht. De brandweer besloot ook hier niet te blussen maar nadere afspraken te maken met de omwonenden die het brandje hadden aangestoken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren