Weerbericht:
Perioden met zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hulpverleners bekogeld in Nieuwland

Toegevoegd: 31-12-2018, 22.31 uur - Update: 31-12-2018, 23.00 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - In Nieuw- en Sint Joosland heeft de brandweer maandagavond twee keer een buitenbrand moeten blussen. Bij één van die inzetten werden hulpverleners bekogeld.

De eerste brandmelding was rond 21.00 uur op de kruising van de Korteweg met de Oude Rijksweg. De brandweer van Arnemuiden rukte zonder spoed uit om te blussen. Ter plekke stond onder meer een stuk heg in brand. Bewegwijzeringsborden aan een verkeerspaal raakten ook beschadigd.

Binnen een uur woedde op dezelfde locatie opnieuw brand. Dit keer hadden de brandstichters onder meer een container in het vuur gereden. Ook nu werd de brandweer van Arnemuiden opgeroepen. De sfeer was inmiddels echter grimmiger en brandweerlieden werden bekogeld met flesjes. De politie was echter niet ter plekke en arriveerde pas toen de brandweer klaar was met blussen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jay (1-1-2019 om 21:00)
Ik ben bijna in staat om volgend jaar een zooi vrijwilligers te regelen om met de brandweer en ambulance ritten mee te rijden om dit soort achterlijk volk meteen een koekje van eigen deeg te geven. Iemand die denkt dat het nodig is om hulpverleners te storen of aan te vallen moet je met de ouderwetse harde hand aanpakken!
een moeder (1-1-2019 om 14:07)
ik ben zoo beschaamd als je dit leest .dat we in nederland wonen. geen woorden voor dit gedrag .Ouders voedt uw kinderen eens op Hulpverleners proberen mensenlevens te redden ik heb diep respest voor de Hulpverleners. als ze er niet waren .WAt dan??
bram goeree (1-1-2019 om 09:51)
wanneer die rad draaiers bekend zijn op pakken ,vast zetten en alle schade en onkosten laten betalen .dit zijn de idioten die een leuk feest verpesten .geen geld dan gaan ze maar net zolang voor werken tot alles betaald is .misschien dat ze dit dan afleren
wim (1-1-2019 om 09:16)
Dat is je goed doen om mensen te helpen en als dank met flessen bekogeld te worden wat is het jammer dat zulke doerakken niet gepakt zijn laten we hopen dat zij het zelfde nog een keer overkomen als ze zelfs in nood verkeren.
Rien (31-12-2018 om 23:25)
Gewoon die gasten op beeld zetten en op social media plaatsen zodat ze te kijk staan voor iedereen (op facebook ofzo). Kleine moeite voor de hulpverleners om even wat fotootjes te schieten toch, dan hebben ze meteen bewijsmateriaal ook.
Jos (31-12-2018 om 23:15)
Gelijk waterstraal erop. Blijf ban hulpverleners af. Nog beter vuurwerk verbieden