Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht na doorrijden na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 01-01-2019, 06.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen is vannacht een automobilist gecrasht die kort daarvoor een fietser had aangereden en zwaargewond had achtergelaten.


De automobilist raakte rond 03.30 uur met zijn voertuig van de weg bij de rotonde op de kruising van de Burgemeester van Woelderenlaan met de Bachlaan. De auto kwam tot stilstand in de bosjes. Direct werden meerdere politiewagens en twee ambulanceteams opgeroepen.

Omdat mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Na een klein kwartier werd ook de Amsterdamse traumahelikoper opgeroepen. Deze landde enige tijd later op een akker. Rond 05.05 uur werd de automobilist per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

In de tussentijd bleek dat de auto op de Sottegemstraat (vlakbij de huisartsenpost (HAP) aan de Koudekerkseweg) een fietser had aangereden en vervolgens was doorgereden. De fietser moest worden gereanimeerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier landde het team van de traumahelikoper uit Rotterdam om assistentie te verlenen.

De fietser is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De beide ongevalslocaties zijn afgezet voor sporenonderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ton (1-1-2019 om 10:13)
Ik moet eerlijk zeggen, totaal geen medelijden voor die automobilist, een fietser aanrijden en zwaar gewond achter laten zonder hulp te bieden en er keihard vandoor gaan. Sterkte voor de fietser, hopelijk hersteld hij/zij snel.
n. (1-1-2019 om 10:01)
doorrijden na aanrijding, hoop dat deze automobilist nooit meer de weg op mag en de rechter deze een forse straf geeft is naar mijn mening poging doodslag als je doorrijd op zijn plaats. Sterkte gewenst aan de fietser en hopen dat deze er 100% bovenop komt.
Jelle (1-1-2019 om 09:49)
Boontje komt om zijn loontje.
Brasser (1-1-2019 om 09:24)
Wat ben je dan toch een aso als je iemand aanrijd en er dan van door gaat Ik hoop dat het goed gaat met de fietser en dat hij snel mag herstellen
Popeye (1-1-2019 om 09:17)
Als k dus goed begrijp lag de boef als eerste in t Academisch .. beiden beterschap!
wim (1-1-2019 om 09:07)
Wat een begin in nieuwe jaar 2019 als je zoiets doet een aanrijding veroorzaken en dan door rijden waar blijf onze verantwoording als je zoiets op je geweten heeft een persoon zonder geweten, sterkte voor de gewonde
Cookie-instellingen beheren