Man probeert ander te wurgen in Vlissingen

Toegevoegd: 01-01-2019, 15.01 uur

De politie heeft een 27-jarige man als verdachte aangehouden.
De politie heeft een 27-jarige man als verdachte aangehouden.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het incident bij een wooncomplex aan de Adriaen Coortelaan in Vlissingen draaide om een man die een ander dreigde te wurgen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Volgens de politie kwam rond 02.10 uur een melding binnen van een ruzie in het gebouw. Na de melding gingen zeker vijf politiewagens en meerdere politiebikers ter plekke. De ambulances moesten een poosje om de hoek wachten maar uiteindelijk kon één van de teams al snel weer terugkeren. Het tweede team is ook al snel zonder patiënt weer vertrokken.

Volgens de politie probeerde een 27-jarige man een andere man te wurgen. Toen het slachtoffer neerviel, vluchtte de dader weg via het achterraam van een kamerwoning. Agenten wachtten hem daar op en konden hem vervolgens aanhouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750