Politie neemt auto in beslag op N59

Toegevoegd: 04-01-2019, 15.00 uur

Politie neemt auto in beslag op N59
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie heeft donderdag van een 31-jarige man uit Zierikzee zijn auto in beslag genomen. De man reed voor de derde keer zonder geldig rijbewijs.

Agenten controleerde de bestuurder rond 19.40 uur op de N59 ter hoogte van Zierikzee. Volgens de politie was het de derde keer dan de man werd betrapt. Zijn auto is dan ook gelijk in beslag genomen.

Daarnaast is er ook een speekseltest afgenomen bij de man. Hij testte positief op het gebruik van THC.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (5-1-2019 om 17:21)
Waarom pas na de derde keer ???.
wim (5-1-2019 om 07:29)
Als je voor de derde keer word aangehouden voor je rijbewijs en wederom niet kan tonen kan je alleen maar zeggen wat heb ik altijd geluk gehad als ze nu pas je auto hebben ingenomen en dan nog gebruik maken van THC
Rien (4-1-2019 om 17:08)
Hé hé, eindelijk gerechtigheid, rijden onder invloed andermans auto's slopen, bedreigingen enz. orde van de dag hier, mooi systeem die drugscontroles, ik weet er nog wel een paar van zulke.
Bumper: (4-1-2019 om 15:36)
voor dit ASO gedrag geld maar een straf, auto verbeurd verklaren om de boetes te betalen, en dit zeer stomme ventje de gevangenis in, overigens had dit al bij de tweede keer moeten gebeuren. wie niet luisteren wil moet maar voelen Bumper: