Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Duo opgepakt na diefstal van diesel

Toegevoegd: 04-01-2019, 15.04 uur
Duo opgepakt na diefstal van diesel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Vannacht zijn twee mannen aangehouden vanwege een diefstal van diesel uit een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Steenspil in Halsteren. Op aanwijzingen van een oplettende getuige kon de auto waarin de mannen weg waren gereden worden gestopt door agenten.


De getuige gaf het kenteken van de auto door aan het operationeel centrum van de politie. De auto is gevolgd door de agenten en op het Hertenkamp in Tholen werd het voertuig aan de kant van de weg gezet door de politie. De twee mannen zijn rond 00.40 uur aangehouden. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex.

De bestuurder, een 36-jarige man uit Bergen op Zoom, bleek geen rijbewijs te hebben. Daarvoor krijgt hij een bekeuring. De andere man, een 26-jarige man zonder woonplaats in Nederland, stond nog gesignaleerd voor een eerder, mogelijk door hem gepleegd, strafbaar feit waarvoor hij aangehouden kon worden.

In de auto waarin de mannen reden troffen de agenten jerrycans met diesel aan en apparatuur om brandstof over te hevelen. Die goederen zijn in beslag genomen. Beide mannen zitten vast en worden vandaag gehoord. Van de getuige is een verklaring opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem de wachter (5-1-2019 om 19:12)
Zet ze na identificatie maar een week of twee op water en brood, vervolgens een bed zonder dekens en de verwarming niet al te hoog. Bij in vrijheidstelling nog een fikse bekeuring meegeven. (500,- per persoon). Maar het zal niet gebeuren hoor. Nederland hoe ziek ben je???
Cookie-instellingen beheren