Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 154 km

Automobilist rijdt met 150 over Tractaatweg

Toegevoegd: 05-01-2019, 12.19 uur
Automobilist rijdt met 150 over Tractaatweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Drie bestuurders zijn gisteren op de Tractaatweg (N62) bij Sluiskil betrapt op te hard rijden. Eén bestuurder reed met 150 km/u over de weg waar maximaal 100 km/u is toegestaan.


De politie controleerde vrijdag op verschillende plekken in Zeeuws-Vlaanderen. Het ging naast de Tractaatweg om de N290 bij Kapellebrug, de N61 bij IJzendijke en N253 bij Oostburg. Nabij Oostburg overschreed een bestuurster de dubbel doorgetrokken streep en reed zij te hard, namelijk 130km/u. Daarnaast werden er drie bekeuringen werden uitgedeeld voor het vasthouden van een mobiele telefoon en tweemaal voor het niet dragen van de autogordel.

Op het einde van de middag werd er nog een bestuurder aan de kant gezet die nog een boetebedrag van 1950 euro open had staan. Dit bedrag is op het bureau betaald. Daarbij kreeg de bestuurder ook nog nieuwe boetes voor niet handsfree bellen en het niet dragen van een autogordel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren