Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Man probeert van dak AZC te springen

Toegevoegd: 05-01-2019, 12.29 uur
De politie bij het AZC in Middelburg gisteravond.
De politie bij het AZC in Middelburg gisteravond.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is vrijdagavond met spoed uitgerukt voor een man die van het dak wilde springen bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.


Agenten kregen rond 23.10 uur de melding dat de man van het dak wilde gaan springen bij het complex aan de Laurens Stommesweg. Bij aankomst van de politie hadden beveiligers de man al met geweld tegengehouden.

De politie heeft hem vervolgens aangehouden en naar het cellencomplex gebracht. Hier zal de man verdere hulp worden aangeboden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (5-1-2019 om 23:41)
@Danny: "als jij zou willen springen..." Mensen met verstand doen dit soort uitspraken niet. Waarschijnlijk nog nooit iemand verloren door zelfdoding? Anders doe je dit soort uitspraken niet. Pas op met wat je zegt, je kan anderen (in)direct hiermee kwetsen!
Danny (5-1-2019 om 17:12)
Altijd raar zoiets, als ik zou willen springen houd niemand me tegen. En personen die schijnbaar in de spotlight willen staan, wachten net zo lang tot er iemand komt die ze tegenhoud. Dan wil je het volgens mij ook niet echt.
Cookie-instellingen beheren