Auto getakeld na aanrijding Sas van Gent

Toegevoegd: 07-01-2019, 23.43 uur

Bergingsbedrijf Kuzee heeft één voertuig getakeld.
Bergingsbedrijf Kuzee heeft één voertuig getakeld.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Na een aanrijding in Sas van Gent heeft een bergingsbedrijf maandagavond één voertuig moeten takelen.

De hulpdiensten werden rond 21.30 uur opgeroepen nadat was gemeld dat op de Oostpoortweg een botsing had plaatsgevonden, net voor de brug over het Kanaal van Gent-Terneuzen aan de zijde van Sas van Gent. Naast de politie werd ook de ambulancedienst opgeroepen.

Of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één voertuig getakeld. De betreffende auto had schade aan de achterzijde.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina Govaert (8-1-2019 om 11:42)
Ben er gisteravond gepasseerd en er was veel politie. Het regende en was gelukkig rustig op de weg. Ook de auto gezien die aangereden was vanachter, maar welk ander voertuig er bij betrokken was? Er stond wel een grote bestelauto. Maar niet gezien of die schade had.