Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

BOA's Hulst gaan ook 's avonds controleren

Toegevoegd: 08-01-2019, 11.22 uur
In de avonduren neemt niet iedereen in de Hulster binnenstad de verkeersregels even serieus.
In de avonduren neemt niet iedereen in de Hulster binnenstad de verkeersregels even serieus.
© Foto: Gemeente Hulst
Door: Roland de Jong

HULST - Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) van de gemeente Hulst gaan de komende tijd ook steeksproefgewijs controles uitvoeren in de avonduren. Nu gebeurt dat niet.


"In de avonduren neemt niet iedereen in de Hulster binnenstad de verkeersregels even serieus. Waar mag worden geparkeerd en waar niet, wordt na de klok van 18.00 uur nogal eens met een
korreltje zout genomen. De parkeerwachters (BOA’s) zijn dan immers naar huis. Reden voor
sommige bestuurders om hun voertuig op een laad- en losplaats of op de stoep te parkeren. Dat
is uiteraard niet de bedoeling", zo legt de gemeente uit.

Meldingen van overlast bereikten zowel de Wijkraad Hulst Binnenstad als de gemeente. Voor de gemeente reden om de komende periode BOA's steekproefsgewijs ook in de avonduren een rondje te laten doen in de binnenstad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maxravi (10-1-2019 om 12:59)
@ Jan: boetes voor parkeren op plaatsen waar dat niet mag zijn zogenaamde 'Mulder' feiten. De opbrengsten daarvan gaan naar de overheid, niet naar de gemeente.
@ jan (8-1-2019 om 17:15)
Beste Jan, je kunt de auto ook gewoon parkeren op plaatsen die daarvoor bestemd zijn. Regels en weten zijn er niet voor niks.
Jan (8-1-2019 om 12:56)
Moeten zeker meer geld ophalen voor de gemeente ,ff de pot spekken straks lopen ze 24/7 per week dus lang leve de Boa dan mag de politie met pensioen
Cookie-instellingen beheren