Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerijen in IJzendijke en Terneuzen

Toegevoegd: 08-01-2019, 15.04 uur - Update: 09-01-2019, 16.31 uur
Wietkwekerijen in IJzendijke en Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft dinsdag twee wietkwekerijen ontdekt en laten ontmantelen.


Volgens de politie werden de kwekerijen aangetroffen in IJzendijke en Terneuzen. De plantage in IJzendijke was gevestigd aan de Blindewijk. Binnen troffen agenten 105 wietplanten aan. De kwekerij in Terneuzen bevond zich in een woning aan de Diepenbrockstraat. Hier bevonden zich volgens de politie 200 hennepplanten.

Volgens de politie zijn de aangetroffen hennepplanten vernietigd en worden de bewoners strafrechtelijk vervolgd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (9-1-2019 om 09:15)
het word de hoogste tijd voor legaliseren van de teelt. decriminaliseren van deze praktijken, de coffeeshops mogen het ten slotte wél verkopen. ophouden met deze onzin, het is of links of rechts. kan de politie zich ook weer bezig houden met daadwerkelijke dreigingen in dit land. drugslabs/oplichters/inbrekers/terroristen en dergelijke. legaliseren of verbieden,al ben ik persoonlijk meer voor het eerste. er word al genoeg verboden in dit maffe landje
miep (8-1-2019 om 23:47)
ja dat ga je allemaal krijgen he , alles gaat omhoog maar de lonen blijven hetzelfde , de armoede eist z'n tol . in den haag zijn ze niet goed bezig, en dan krijg je allemaal loeze praktijken .
jan (8-1-2019 om 20:11)
En dit is nog niet eens fractie wat er in Zeeuws-Vlaanderen wordt geteeld ,en wat er door de tunnel komt naar Zeeland s´avonds kilo´s succes heren , doet je voordeel ermee.
Cookie-instellingen beheren