Drie arrestaties na wietlucht uit auto's

Toegevoegd: 09-01-2019, 15.13 uur

Drie arrestaties na wietlucht uit auto's
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft gisteren en vannacht bij twee verschillende drugsincidenten in totaal drie mannen aangehouden. Zij zitten alledrie nog vast.

Dinsdag trok in de Korte Kerkstraat in Terneuzen een auto de aandacht van twee agenten. Uit de auto kwam namelijk een hennepgeur. Het voertuig werd aan de kant gezet maar de 30-jarige bestuurder, afkomstig uit Zaamslag, weigerde vervolgens alle medewerking aan het onderzoek.

De agenten vermoedden dat hij drugs had gebruikt en daarom werd de man aangehouden. Hierbij verzette de man zich dusdanig dat beide agenten lichte verwondingen opliepen. Op het politiebureau weigerde de man mee te werken aan een bloedproef. Zijn rijbewijs werd daarom ingenomen.

Vannacht zagen agenten rond 01.15 uur in de Kloosterstraat in Biervliet een auto met Belgisch kenteken vreemd op de weg staan. Bij de auto, waaruit ook dit keer een sterke henneplucht kwam, stonden twee mannen. In deze auto werd daadwerkelijk hennep aangetroffen. De wiet is in beslag genomen. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat het om bijna twee kilo gaat.

De mannen bleken beiden 21 jaar oud te zijn en geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben. Ze werden aangehouden voor verder onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750