Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Jonge vrouw slachtoffer zedenmisdrijf Middelburg

Toegevoegd: 09-01-2019, 15.32 uur
Jonge vrouw slachtoffer zedenmisdrijf Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het ‘ernstige misdrijf’ dat zondag plaatsvond in Middelburg betrof een jonge vrouw die het slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. Dat heeft de politie, die eerder geen verdere mededelingen wilde doen, vanmiddag alsnog naar buiten gebracht.


Volgens de politie hebben (voor zover nu bekend) twee mannen het slachtoffer zondagmiddag tussen 15.00 en 16.15 uur belaagd. “Met zijn drieën hebben zij vermoedelijk in de omgeving van de Zusterstraat, de Sint Janstraat, de Nieuwe Haven, de Hoogstraat en de Gortstraat gelopen”, aldus de politie.

“Vanwege de impact die deze zaak op het slachtoffer heeft, is eerder besloten om niet te spreken over een zedenmisdrijf. De algemene term ‘ernstig misdrijf’ heeft echter zoveel vragen en onrust veroorzaakt bij burgers, dat na overleg met de officier van justitie besloten is om meer openheid van zaken te geven over de aard van het delict”, zo heeft de politie laten weten.

Van de verdachten ontbreekt overigens nog steeds ieder spoor en de politie is dan ook nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die bewakingsbeelden of dashcambeelden hebben waar de drie wellicht op te zien zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (9-1-2019 om 16:09)
Erg! Kanttekening: zelf heb k een opmerking aan Omroep Zeeland gestuurd aangaande hun botte 'mysterieuze misdrijf', dát zaaide mijns inziens nieuwsgierige onrust .. waar een serieus misdrijf tenminste nog enig respect voor de slachtoffers en naar het politieonderzoek afdwingt. Zeer zwak en respectloos klikbaite van Omroep Zeeland. Mag best wel ns gezegd worden waar t verdorie een ernstig misdrijf betreft!
Cookie-instellingen beheren