Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 191 km

Incident bij AZC Goes, mogelijk steekincident

Toegevoegd: 11-01-2019, 01.40 uur
Foto 17 van 18

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moi (14-1-2019 om 09:13)
Casper en Kees,jullie zijn niet goed snik! Hun denken en doen is zo anders als de onze,dat gaat er niet uit! Ze passen zich ook doodgewoon niet aan en ze hebben ook compleet schijt aan ons,moet je ff niet vergeten..
Aplo (13-1-2019 om 16:56)
AZC sluiten hier in Goes. Nu staat het toevallig in de krant. Er worden een heleboel incidenten onder de pet gehouden want stel je voor.......dan krijgen ze problemen met de Goesenaren. Je ziet het in Weert: allemaal uitgeprocedeerde criminele (asielzoekers).
kijk naar jezelf ! (12-1-2019 om 10:09)
Tja, in Rotterdam zijn dit soort al niet meer welkom in het AZC, nou ja, dan doet Goes het wel want daar heeft de burgemeester geen ballen net als de burgemeester van marokkaanse afkomst van Rotterdam. Nog een erfenisje van die corrupte Verhulst en het zakkenvul meeloop volk dat nu nog het gemeentehuis bezet en b.v. jaren lang voor tonnen van arme uitkeringsgerechtigden jat. B.v. van voormalig AZC'ers die voor het grootste deel in een uitkering blijven steken en dus geen aanwinst zijn voor de economie zoals beloofd. Begint het te dagen ? Iedereen weet dat de asielzoekers het onderliggende probleem niet zijn en wat wel. Die AZC'ers daar de schuld van geven is gewoon dom rascisme.en ontkenning van eigen stupide nepotistisch stemgedrag.
Het Offer (12-1-2019 om 09:51)
Zo is dat kees, als ergens ter wereld groepen elkaar uitmoorden dan vangt de EU beide groepen op zodat ze hier verder kunnen gaan, met bed brood en bad op kosten van de vredelievende bevolking natuurlijk, waarvan een groot deel zelf de rekeningen al niet meer kan betalen, maar dat is nu eenmaal hun plicht om alle wereldproblemen op te lossen,ten koste van je eigen levensverwachtingen want de wereldvrede is geen droom maar te bewerkstellingen door jezelf en je toekomst op te offeren.
Goes, het gootje (12-1-2019 om 09:30)
Wat zijn de gGoessenaren toch weer blij dat zij de arme vluchtelingen mogen opvangen, ook voor de andere zeeuwse gemeenten die geen AZC hebben. Zijn die ook niet eens aan de beurt om hun goede daden te verrichten ? want alle eer kan natuurlijk niet alleen voor Goes zijn. Dus komop, binnenkort grote AZC's in zierikzee en veere. Of mag dat niet omdat daar teveel rijke stinkers wonen soms ?
Jay (11-1-2019 om 19:09)
@Kees. Dus wij moeten bij het azc al extra kosten gaan maken om bepaalde groepen te scheiden? Volgens mij als ze naar hier komen hebben ze zich aan te passen.... kunnen ze dat niet moeten we ze hier niet hebben... @Casper dat is een goed excuus ze komen uit de oorlog dat doet iets met je... Ja dat klopt maar dat maakt je geen messentrekker.... geloof me het laatste wat iemand die echt uit de oorlog komt is nog meer geweld en ellende zien....
Cookie-instellingen beheren