Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Incident bij AZC Goes, mogelijk steekincident

Toegevoegd: 11-01-2019, 01.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Flink wat hulpverleners zijn rond middernacht opgeroepen voor een incident op het terrein van het asielzoekerscentrum in Goes. Er is mogelijk sprake geweest van een steekpartij.

Twee ambulanceteams en een veelvoud aan politiewagens werden rond 00.05 uur naar het AZC-terrein aan de Albert Plesmanweg gestuurd. Ook het traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plekke. Volgens een bewoner van het AZC is een gewonde ter plaatse behandeld. Voor zover bekend is er niemand per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het incident is de politie op het terrein op zoek geweest met een diensthond. Ook werd onderzoek gedaan in en rond één van de huizen op de bovenste etage van een woongebouw op het terrein. Het is niet bekend of er ook arrestaties zijn verricht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Casper S (11-1-2019 om 10:34)
Echt belachelijke reacties! Al dat gajes... Jullie hebben geen flauw benul wat oorlog doet met een mens. Schaam je om wat je zegt!! Lekker veilig in West Europa oordelen over de rest.
zeeuw (11-1-2019 om 09:13)
dat heb je er van , als al dat gajes naar hier komt
exportzeeuw (11-1-2019 om 09:03)
nu is het nog in het AZC . straks zijn zulke lui je buren. thuiskomen krijgt dan een hele andere betekenis. leuk vooruitzicht toch?!.
Piet (11-1-2019 om 08:44)
Gelijk terugsturen. Op messentrekkers zitten we hier niet te wachten.
jan (11-1-2019 om 08:20)
gelijk terug sturen naar waar ze vandaan gekomen zijn en daar oorlog voeren tegen de vijand maar niet hier
piet (11-1-2019 om 06:42)
op zoute met die messe trekkers terug waar zu van daankomen