Incident bij AZC Goes, mogelijk steekincident

Toegevoegd: 11-01-2019, 01.40 uur

Door: Roland de Jong

GOES - Flink wat hulpverleners zijn rond middernacht opgeroepen voor een incident op het terrein van het asielzoekerscentrum in Goes. Er is mogelijk sprake geweest van een steekpartij.

Twee ambulanceteams en een veelvoud aan politiewagens werden rond 00.05 uur naar het AZC-terrein aan de Albert Plesmanweg gestuurd. Ook het traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plekke. Volgens een bewoner van het AZC is een gewonde ter plaatse behandeld. Voor zover bekend is er niemand per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het incident is de politie op het terrein op zoek geweest met een diensthond. Ook werd onderzoek gedaan in en rond één van de huizen op de bovenste etage van een woongebouw op het terrein. Het is niet bekend of er ook arrestaties zijn verricht.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (11-1-2019 om 05:20)
Alsof het nog niet genoeg kost , met die gasten.
john (11-1-2019 om 04:56)
Is dat een opvangcentrum voor vluchtelingen of voor een stelletje criminelen daar ? ik denk dat ze dat dat ze dat AZC maar beter sluiten , brengt alleen maar rottigheid mee