Driehonderd wietplanten in huis Stavenisse

Toegevoegd: 11-01-2019, 11.29 uur

Driehonderd wietplanten in huis Stavenisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - In een woning aan het Bos in Stavenisse heeft de politie donderdagmorgen een hennepkwekerij met driehonderd planten ontdekt. Een bewoner werd aangehouden.

Agenten vonden in de woning rond 9.45 uur twee verschillende kweekruimten. Daarin stonden volgens een woordvoerder honderden bijna oogstrijpe hennepplanten. Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de wietplantage te ontmantelen.

Er bleek sprake te zijn van diefstal van stroom. De netbeheerder gaat aangifte doen. De bewoner werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie legde ter plekke ook beslag op een aanwezige auto. De zaak wordt nog verder onderzocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (12-1-2019 om 09:25)
volledig met "zwarte piet" eens. dit is dweilen met de kraan open.. elke week wel een paar kwekerijtjes in het nieuws. dit stopt niet tenzij de vraag er naar stopt en dat gaat hier echt niet gebeuren. legaliseren. met wil ook deels eens. de één straffen en de ánder er op vooruit laten gaan.... ik zou zelf liever zien dat de overheid gestraft werd door hun vage regelgeving,helaas gaat dat niet gebeuren.
Zwarte piet (11-1-2019 om 18:17)
De rekening sturen naar de staat die is er verantwoordelijk voor ...met hun achterlijke regels !!! De grootste boeven zitten in Den Haag
wil (11-1-2019 om 12:17)
Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de wietplantage te ontmantelen. Je zou de wiet ook via de Dienst Domeinen aan de coffeeshops kunnen aanbieden ,om een bod door hen te laten doen ;en de wiet dan legaal te verkopen. Dan kunnen andere belastingen misschien een beetje verlaagd worden. De achterdeur vd coffeeshop is dan iets minder onduidelijk/troebel. Dit heet : een win-win situatie.
Fundistry (11-1-2019 om 11:47)
Man man wanneer wordt het een keer legaal dan heb je dit gedonder ook niet . meer tijd voor politie om andere dingen te doen plus scheelt het een heleboel schade aan woningbouwhuizen en geld aan bedrijven die voor ontruiming zorgen. al met al maak legaal alleen maar voordelen