Auto in lichterlaaie in Mozartstraat Axel

Toegevoegd: 12-01-2019, 10.29 uur

Auto in lichterlaaie in Mozartstraat Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - In de Mozartstraat in Axel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto beschadigd geraakt door brand. Vermoedelijk was er sprake van brandstichting.

De brand werd rond 04.00 uur gemeld. De Axelse brandweer rukte met spoed uit om de brandende personenauto te blussen, maar bij aankomst stond het voertuig al voor een groot deel in brand. Volgens de politie bestaat het vermoeden dat de brand is aangestoken. Nadat de brandweer de vlammen had gedoofd, is het voertuig getakeld door een bergingsbedrijf.

Het was overigens al de tweede keer deze week dat de Axelse brandweer moest uitrukken voor een melding van een voertuigbrand. Dinsdag moest rond 10.35 uur namelijk uitgerukt worden naar het John F. Kennedyplein in Axel. Hier stond een vuilniswagen van de gemeente Terneuzen waarvan een deel van de inhoud in brand stond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750