Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken man zonder rijbewijs heeft ongeluk

Toegevoegd: 13-01-2019, 12.14 uur
Dronken man zonder rijbewijs heeft ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Een 29-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zaterdagmiddag aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een ongeluk had veroorzaakt. Hij bleek ook geen rijbewijs te hebben.


De man verloor rond 15.45 uur op de kruising van de Boskreeklaan met de Emmabaan de macht over het stuur. Hierna ramde hij een lichtmast en een boom. Het voertuig kwam tegen een tweede boom tot stilstand. De man raakte niet gewond.

Uit een ademtest bleek dat de automobilist vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Op het politiebureau bevestigde de ademanalyse dit vermoeden. De man blies namelijk 560 Ug/l. Hij bleek bovendien geen rijbewijs te hebben. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

De beschadigde auto werd getakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwarte piet (15-1-2019 om 22:31)
Wel slim bezopen rijden zonder rijbewijs "kunnen ze het niet afpakken "
Ja-Ja (14-1-2019 om 09:03)
Hoewel veel van mijn commentaren niet geplaatst worden probeer ik het nog eens. De vorige eigenaar moet pas een auto verkopen aan een persoon die een GELDIG rijbewijs bezit via RDW .Anders is deze/of vorige eigenaar mede schuldig. En bij APK autokeuring moet naar geldig rijbewijs gevraagd worden van auto bezitter. Dat hoeft van de wet niet.Autohandelaren interesseert dit ook niet[Alleen maar verkopen]. Zo zal er wel meer regels te vinden zijn om het lastiger te maken is om zonder rijbewijs een auto te kopen.Bij diefstal kan de vorige eigenaar er niets aan doen.
Achiel van 't Hof (13-1-2019 om 20:30)
@Jose, het was sarcastisch. Ze moeten meer alcohol- en drugscontroles houden. @antigsm, zie dagelijks tientallen mensen met de telefoon bezig, pakkans daarop is gewoon ook nihiel.
Willem de wachter (13-1-2019 om 19:43)
Och Heer, wat ben ik blij en dankbaar dat ik niet zo ben als al die anderen.
AntiGSM (13-1-2019 om 17:38)
@Achiel van 't Hof; inderdaad! Flitsen, daar bereik je wat mee! Nog steeds hele volksstammen bezig met mobieltjes achter het stuur, andere onder invloed van drugs en of drank en dan nog een hele groet groep zonder rijbewijs. Al deze ECHTE belangrijke verkeershufters pak je dus niet met flitsen maar met ouderwets aanhouden! En neem dan gelijk al die hufters eens mee die nergens richting aangeven!
Jose (13-1-2019 om 17:25)
Achiel van 't Hof@ Met drank en of drugs op rijden......en dan meer flitsen? Het zou een mooie uitvinding zijn om zo drank/drugs op te sporen maar dan zou U zelf zo'n apparaat moeten uitvinden.Succes.
Cookie-instellingen beheren