Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Dure auto in beslag genomen vanwege witwaspraktijken

Toegevoegd: 18-01-2019, 18.08 uur
De auto van de man in Hulst.
De auto van de man in Hulst.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Vrijdagmorgen heeft de politie bij een woning in Hulst een auto in beslag genomen met een geschatte waarde van 50.000 euro. De gebruiker van de auto wordt verdacht van witwassen.


Gelet op de waarde van de auto en het vermoedelijke lage inkomen van de verdachte, is er een vermoeden dat de auto betaald is met crimineel geld. Om die reden is zijn dure auto met toestemming van de officier van justitie in beslag genomen.

Tegen de verdachte loopt een onderzoek. Met hem is een afspraak gemaakt om op het bureau een verklaring af te leggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rvvhh (9-2-2019 om 15:07)
Goed zo! Al dat soort lui kaalplukken en blijven volgen. Misdaad kan niet hard genoeg aangepakt worden! En weg met al die zielige reacties. Zelf rijd ik een mooie auto maar niet van €50.000 Dat zou ik ook best willen maar met mijne eerlijk verdiende salaris is dat net wat te veel.
stekeblind (4-2-2019 om 06:36)
als je een shoarmazaak of barbier shop hebt mag je blijbaar wel in auto's van meer als een ton rijden ?
Henk M (21-1-2019 om 08:31)
Man, Wat een hoop kansloze reacties weer, dit is waarschijnlijk de enige tijd in die jongen ze leven dat hij in zon auto rijdt.... Wie niet steelt of erft zal werken tot hij sterft. ik trek me petje af voor deze gast, goed gewerkt:)!.
Jessica (20-1-2019 om 19:04)
Dit gaat nergens over! Eerst afpakken en dan ondervragen. Bekrompen reacties allemaal. Deze meneer al veroordelen terwijl er niks duidelijk is. Als het zo erg was hadden ze hem wel opgepakt. Dit moeten ze dan ook doen bij al die bouwvakkers, CV monteurs, elektriciens, stukadoors enz die naast hun werk klussen(witwassers). En alle bedrijven waar je zonder bon inkopen doet(witwassers). En dan nog alle bedrijven die met hun boekhouding rommelen(witwassers). Hun auto’s ook maar eens gaan afpakken. Dat zal pas echt wat opleveren.
VdVonck (20-1-2019 om 17:31)
Uiteraard kan de auto met crimineel geld betaald zijn, maar het hoeft niet. Ik heb zelf ook een relatief laag inkomen máár ook een vermogende familie, geen kids en een strakkere boekhouding dan de ING. Dus ook ik rijd met leuke auto's en motoren. Duurder dan die van de zwoegende buren die dan meteen verhalen gaan verzinnen over hoe ik eraan kom. Dat doet men toch liever dan er gewoon naar vragen
Bram (20-1-2019 om 09:19)
Hahaha die reacties, btje jaloers allemaal. We zijn in Nederland he. Als de beste man ze zaakjes beetje op orde heeft met ze advocaat heeft ie ze wagen zo weer TERUG. Zo gaat dat zovaak hier, hier in Nederland loont misdaad omdat we een belachelijke (recht)staat zijn.
Cookie-instellingen beheren