Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Dinsdag kans op gladheid door sneeuw

Toegevoegd: 21-01-2019, 15.10 uur
Dinsdag kans op gladheid door sneeuw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Morgenochtend bereikt een gebied met sneeuwval het westen van het land. Zeeland moet daarom vanaf 08.00 uur rekening houden met gladheid.


Volgens het KNMI, dat tussen 08.00 en 15.00 uur dinsdag code geel heeft afgekondigd, breidt het sneeuwgebied zich tot halverwege de middag oostwaarts over het gehele land uit. "Er vormt zich in totaal een sneeuwdek van 1-3 cm, mogelijk lokaal iets meer", zo zegt het KNMI.

Volgens Weeronline kan de sneeuw door de (vrij) krachtige zuidenwind door de straten gaan stuiven.  In de loop van de namiddag en avond wordt het van het westen uit weer overwegend droog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-1-2019 om 18:06)
Dat word anticiperen zoals weinig automobilisten doen. De meeste zullen wel rijden zoals ze onder normale omstandigheden rijden. En dus niet met verlaagde snelheid zodat je alle onverwachte situaties de baas bent. Vooral in scherpe bochten is het uitkijken en gas terug nemen
Cookie-instellingen beheren