Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bewakingsbeelden trio met vals geld op tv

Toegevoegd: 21-01-2019, 15.31 uur
Bewakingsbeelden trio met vals geld op tv
© Foto: Politie
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan een groepje mannen dat deze zomer vals geld uitgaf bij verschillende Zeeuwse supermarkten.

Het groepje, bestaande uit drie Nederlands sprekende mannen, probeerde tussen 29 augustus en 6 september op zeven plaatsen te betalen met valse briefjes van 50 euro. Dat gebeurde in Burgh-Haamstede, Bruinisse, Domburg, Kamperland, Middelburg, Terneuzen en Yerseke.

In totaal hebben de mannen voor honderden euro’s aan vals geld ingeleverd. Ze probeerden hierbij de kassamedewerkers af te leiden door vragen te stellen, bijvoorbeeld over de bonuskaart. De politie weet nog altijd niet wie de daders zijn en daarom worden nu bewakingsbeelden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (21-1-2019 om 18:48)
Het zelfde gebeurde deze middag bij de COOP te s,Gravenpolder met biljet(en)van 50 tig euro wat bij de kassa werd ondekt