Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

12e Rescue Vlissingen op dinsdag 28 juli 2020

Toegevoegd: 22-01-2019, 11.08 uur
De vorige editie was op woensdag 15 augustus 2018.
De vorige editie was op woensdag 15 augustus 2018.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Rescue Vlissingen krijgt een twaalfde editie en wel op dinsdag 28 juli 2020. Dat is vanochtend door de organisatie bekend gemaakt.


Volgens Dennis Castel, woordvoerder van de organisatie is de rek van het evenement er voor de organisatie nog lang niet uit. "Per keer wordt er gekeken naar de haalbaarheid van een nieuwe editie. Maar na de succesvolle dag van woensdag 15 augustus 2018 kan een vervolg niet uitblijven", zo zegt Castel.

Voorzitter van Rescue Vlissingen Bert Trommelen: "De organisatie van een evenement van deze omvang vergt veel voorbereiding. We doen dit echt met elkaar, voor elkaar. We zijn er in geslaagd om voor een volgende editie de juiste partijen aan tafel te krijgen. Ik heb er het volle vertrouwen in dat ook de editie in 2020 weer een groot succes gaat worden."

Thema van de editie in 2020 wordt 'Hart voor hulpverlening'. "Wij hebben écht Hart voor Hulpverlening en dit gaan we dan ook groots uitdragen. We gaan in de aanloop naar de 12e editie veel aandacht besteden aan dit thema rondom onze deelnemers", zo laat de organisatie weten.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Willem Hajee (22-1-2019 om 12:09)
Gehandicapte ik was er in 2017 ook bij. Heb me kapot geergerd aan bezoekers die totaal geen respect hebben voor de beperkingen van een scootmobiel. Na 500 meter had ik bijna al 20 mensen aangereden omdat ze tussen mij en mijn voorgangers door schoten. Dat gaf zoveel stress dat ik het na die 500 meter voor gezien heb gehouden. Oorzaak: veel te veel te bekijken op te kleine ruimten waardoor gehandicapten niet eens bij een bezienswaardigheid konden komen. Ik ga nooit meer.
Cookie-instellingen beheren