Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Poortvliet dicht vanwege drugsvondst

Toegevoegd: 23-01-2019, 12.04 uur
Woning Poortvliet dicht vanwege drugsvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - De Thoolse burgemeester heeft onlangs een pand aan de Markt in Poortvliet gesloten vanwege een drugsvondst afgelopen zomer.


Volgens de gemeente Tholen werd op 24 augustus door de politie een inval gedaan in de betreffende woning. Hierbij werd circa 2.058 gram amfetamine aangetroffen. Ook vond de politie 129 XTC-pillen (met de werkzame stof MDMA). Ook werden diverse gripzakjes hennep en speed aangetroffen.

Op 29 november maakte de burgemeester het besluit bekend om op basis van het Damoclesbeleid het gehele voormalige winkelgedeelte (beneden en boven) van het pand voor drie maanden te sluiten. Op 9 januari is dit besluit definitief geworden. Het pand is nu voor drie maanden verzegeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren