Politie controleert op negeren rood licht

Toegevoegd: 23-01-2019, 14.05 uur

Politie controleert op negeren rood licht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagochtend opgetreden tegen weggebruikers die de rode verkeerslichten bij de sluizen in Terneuzen en de brug Sluiskil negeerden.

Volgens Rijkswaterstaat komt het regelmatig voor dat op deze twee locaties weggebruikers nog snel even onder de slagbomen doorgaan. Dit alles met gevaarlijke situaties als gevolg. Tussen 07.00 en 11.00 uur werd door de politie gecontroleerd. Verschillende opvallende en onopvallende politie-eenheden waren bij de actie betrokken.

Uiteindelijk werden drie bekeuringen uitgedeeld voor het negeren van de bruglichten. Ook werden zeven personen betrapt op het niet-handsfree bellen. Twee personen voerden geen fietsverlichting en één persoon negeerde een gesloten verklaring.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-1-2019 om 19:34)
Goeie actie, vooral weer eens een aantal mobiele eenheden gepakt! @ Kees; helaas mag je nog steeds gebruik maken van mobiel op de fiets, dit zou pas in juni of juli ingaan. Waarom daar zo lang mee wachten? Hoe eerder die onzin stopt hoe beter!
Kees (23-1-2019 om 19:17)
Mooi zo goed controleren. Zeer vaak word er zonder licht gefietst en ook dagelijks kom je auto's tegen met kapotte lampen. Ook word er vaak gebeld op de fiets maar sinds de jaarwisseling is dat al een stuk minder