Lichtgewonde bij ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2019, 16.11 uur

De gewonde hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De gewonde hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval in Vlissingen is vanmiddag één persoon lichtgewond geraakt. Eén voertuig moest worden getakeld.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur bij de kruising van de Veerhavenweg en de Oosterhavenweg. Volgens de politie was er sprake van een botsing tussen twee auto’s. Een Fiat 500 belandde tussen enkele kunststof rijbaangeleiders. Van het voertuig klapte een airbag uit en ook raakte een band lek.

In eerste instantie werd gemeld dat er alleen sprake was van een ongeluk met alleen materiële schade. Toen een betrokkene toch pijnklachten bleek te hebben werd alsnog een ambulanceteam opgeroepen. Na onderzoek bleek de gewonde niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Rond 15.35 uur heeft bergingsbedrijf Kuzee de beschadigde Fiat afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750