Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wateroverlast appartementen Goes

Toegevoegd: 24-01-2019, 10.00 uur
Zowel de brandweer als de politie schoten te hulp.
Zowel de brandweer als de politie schoten te hulp.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van ‘s-Gravenpolder is woensdagavond uitgerukt nadat drie appartementen te kampen hadden gekregen met wateroverlast.


Rond 21.40 uur werd de brandweer gebeld nadat bij een woning aan de Watertorenstraat water uit het plafond kwam. Dit bleek afkomstig te zijn van de woning er boven. Hier had een open kraan gezorgd voor wateroverlast en het water had zich kennelijk verder verspreid.

Toen de brandweer en de politie ter plekke waren, meldde ook de bewoner van een derde appartement wateroverlast. Bij de drie woningen is met vereende krachten het water zo goed als mogelijk weggehaald. Salvage is gevraagd om de schade-afhandeling verder op te pakken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R@M (25-1-2019 om 11:14)
Watertoren?
Cookie-instellingen beheren