Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man voor rechter na diefstal aanhangers

Toegevoegd: 24-01-2019, 17.15 uur
Man voor rechter na diefstal aanhangers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanwege de diefstal van gehuurde aanhangwagens is vandaag tegen een 62-jarige man A. N. uit Oudenbosch de zogeheten voorwaardelijke ISD-maatregel (een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers) geëist.


N. huurde via Marktplaats en verhuurbedrijven meerdere malen een aanhangwagen maar niet veel later belde hij dan met de mededeling dat het karretje was gestolen. Dit gebeurde afgelopen jaar in Breda en Philippine. In Wemeldinge overkwam de man iets soortgelijks met een e-bike. Reden voor het Openbaar Ministerie (OM) om tot vervolging over te gaan.

Het verhaal dat de man bij de Middelburgse rechtbank ophing was dat hij de aanhangers stevig in zijn wijk op slot had gezet maar dat toen hij weer eens ging kijken, de aanhangers waren gestolen. Niemand had iets gezien, niemand had iets gehoord. En zo verdwenen de afgelopen jaren meerdere aanhangers.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-1-2019 om 07:15)
gestolen goederen gedijen niet geld ook voor aanhangwagens
Cookie-instellingen beheren