Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Drie arrestaties na autokraken Krabbendijke

Toegevoegd: 25-01-2019, 11.12 uur - Update: 25-01-2019, 13.43 uur
Drie personen werden door de politie aangehouden.
Drie personen werden door de politie aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie heeft vannacht drie personen aangehouden na een reeks auto-inbraken in Krabbendijke.


De politie kreeg vannacht van een getuige door dat drie mannen een voertuig aan het openbreken waren. De melder kon een goed signalement doorgeven en éénmaal ter plekke wist de politie aan de hand daarvan drie verdachten in te rekenen. Het gaat twee 21-jarige mannen uit Tholen en een 20-jarige man uit Bergen op Zoom.

Met behulp van politiehond Barack werd vervolgens in de omgeving gezocht naar achtergelaten goederen. Hierbij werd onder een auto een navigatiesysteem aangetroffen. Volgens de politie is het echter mogelijk dat er toch nog andere zaken als breekvoorwerpen en buitgemaakte spullen zijn verstopt en achtergebleven.

De politie trof in de Doelstraat, de Kerkpolder en de Spoorlaan opengebroken voertuigen aan. Mogelijk zijn er meer gedupeerden. Slachtoffers en getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (25-1-2019 om 23:02)
gelukkig dat ze zijn betrapt.Laten ze ook maar de schade betalen.Het loopt weer tegen carnavals tijd . Dus hebben ze weer geld nodig nodig
Tom Helgers (25-1-2019 om 18:31)
Goed werk politie en getuige!! Vast zetten dat tuig. Laat ze maar gewoon gaan werken voor hun geld in plaats van anderen te jatten!
Cookie-instellingen beheren